• Voetbal Technische Commissie

    Spero wil een veilige en prettige omgeving creëren waarin (jonge) voetballers en voetbalsters zich kunnen ontwikkelen op voetbaltechnisch en sociaal gebied.  Daarbij willen we een sportklimaat scheppen waarin alle sporters en begeleidende staf het enorm naar hun zin hebben. En waarin niet-spelers zich welkom voelen om, op een andere wijze, te komen genieten van en/of bij te dragen aan de voetbalsport en/of het functioneren van onze vereniging Spero. 

    WIJ ZIJN ER VAN OVERTUIGD DAT TRAINERS EN COACHES HIER HELE BELANGRIJKE MENSEN IN ZIJN!

    Daarom verdienen deze mensen het ook om goed opgeleid en begeleid te worden, ook bij en door Spero zelf. Met veel plezier hebben we de afgelopen 2 maanden vier belangrijke onderdelen via workshops behandeld:, het organiseren en geven van een training, het begeleiden en coachen van jouw team, het voetbalfit maken en houden van de sporters en het creëren van een veilig en positief sportklimaat!

    Het waren leuke interactieve bijeenkomsten waarbij ook praktijkervaringen met elkaar werden uitgewisseld. We willen iedereen bedanken die meegedaan heeft en in het bijzonder onze groep fysiotherapeuten, die hun kennis wilden overbrengen over het voetbalfit maken en houden van onze sporters. En natuurlijk Forte Welzijn jongerenwerk die de module “veilig en sportief sportklimaat” hebben gegeven. Erg interessant wat de leeftijdskenmerken zijn van de kinderen en te leren over het puberbrein en waarom jongeren zich soms zo gedragen als ze doen en wat de hulplijnen zijn die we bij extreem gedrag kunnen gebruiken, zowel binnen Spero als binnen onze gemeente.