•  

  OPROEP!  

  SCHEIDSRECHTERS GEVRAAGD 
   

  SV Spero zit dringend verlegen om scheidsrechters. 
  Het is wenselijk dat alle thuiswedstrijden van teams vanaf O13 (tot en met de senioren) worden geleid door een scheidsrechter. Helaas loopt het aantal scheidsrechters terug zodat er wedstrijden gefloten worden door iemand door het team zelf geregeld. Maar hij of zij mag alleen fluiten als hij lid is van de KNVB. 

  Het is prettiger voor het team als er een scheidsrechter in tenue de wedstrijd leidt. Daarom zijn wij op zoek naar jou!  

  Wat wordt er van je gevraagd?  
  Je moet lid zijn van Spero en minimaal 12 jaar oud; 
  Je moet bereid zijn een aantal wedstrijden per seizoen te fluiten. (Het is niet verplicht om elke wedstrijddag beschikbaar te zijn; je kunt zelf aangeven wat je wensen zijn). 

  Wat wordt je geboden?  
  Een volledig scheidsrechterstenue en attributen (in bruikleen); 
  Begeleiding bij de wedstrijden door de scheidsrechterscommissie; 
  Opvang in de bestuurskamer op wedstrijddagen; 
  Pas-tegoed voor een versnapering in de kantine; 
  Een scheidsrechtersopleiding (als je dat wenst, maar dat is niet verplicht). Dat kan pas vanaf 14 jaar. Ben je 12 of 13 jaar, dan zorgen wij voor je opleiding en begeleiding. 

  Wil jij scheidsrechter worden bij Spero? Meld je dan aan. Hiervoor kun je een van de leden van de scheidsrechterscommissie (Hans Maassen, Hans Meeuwsen of André Tumelaire) aanspreken of een mail sturen naar Scheidsrechters@svspero.nl. 

  Je kunt je ook melden in de bestuurskamer bij de bestuursdienst. Die zorgt er dan voor dat dit bij de scheidsrechterscommissie terecht komt. 

 • De spelertjes van de Champions League zijn vorige week begonnen aan een nieuwe onderlinge competitie.
   
  De dapperste, slimste, snelste, leukste, beste of hardst werkende speler van een wedstrijd wordt benoemd tot Man of the Match. Deze eretitel kunnen we dit seizoen belonen met een echt Spero- petje!
   
  De petjes zijn gesponsord door de Jeugdcommissie, de Supportersvereniging en de Vrienden van Spero. Bedankt!
 • In verband met de hoge energieprijzen willen wij op korte termijn op onze kunstgrasvelden 2 en 3 de conventionele verlichting laten vervangen door LED verlichting. 

  Op veld 4 is vanaf de aanleg van dat veld deze voorziening reeds aanwezig.  

  Om deze LED verlichting aan te schaffen is het bestuur voornemens een (tijdelijke) lening aan te gaan. 

  Conform onze statuten, artikel  10.5, mag dat uitsluitend na goedkeuring van de algemene ledenvergadering. 

  Daarom nodigen wij leden van harte uit voor deze extra ledenvergadering op  

  donderdag 16 februari as om 20.00 uur in ons clubgebouw  

  Voor vragen kunnen jullie je wenden tot onze secretaris Gerrit Markerink (secretaris@svspero.nl) 

   

  Met vriendelijke groeten,  

  Bestuur S.V. Spero 

   

 • Huldiging beste bloembollenverkopers SPERO.

  Luc van Mullem was de beste verkoper van de bloembollenactie.

  Als beloning heeft hij de prachtige prijs, een trampoline beschikbaar gesteld door de Welkoop onlangs al opgehaald

  in de winkel, samen met de kinderen in de andere leeftijdscategorie hebben ze ook nog een leuke attentie gekregen

  voor hun Inspanning, Luc, Feline, Giel, Daan en Tygo waren deze keer de beste verkopers.

  Maar natuurlijk ook dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de bloembollenactie, we hebben  

  weer een mooi bedrag overgehouden aan deze actie welke tegoed komt aan de jeugdteams van Spero.  

  Iedereen bedankt!

  Co Deij, contactpersoon bloembollenactie.

   

  Voorbeeld van afbeelding

 • Beste Partnerclubs,

  Hoe gaat het?

  Via deze mail wil ik jullie alvast op de hoogte brengen dat er de komende weken veel activiteiten georganiseerd worden waar jullie aan kunnen deelnemen. Twee weken geleden had ik al een mail gestuurd over het scholingsmoment van woensdag 15 maart voor de middenbouw. Verder zullen we ook weer de meeloop week met onze Academie organiseren, demonstratietrainingen in de regio voor de onderbouw, scholingsmoment voor de bovenbouw en nog meer activiteiten. Hieronder zal ik de activiteiten kort toelichten en uiteraard volgt er nog een mail zodra het mogelijk is om jezelf hiervoor aan te melden.

   

  Scholingsmoment ‘Biologische leeftijd & Breed motorische ontwikkeling’ middenbouw woensdag 15 maart

  Woensdagavond 15 maart zullen wij een scholingsmoment organiseren voor alle trainers uit de middenbouw. In deze leeftijdscategorie maakt het lichaam van een kind een groei-ontwikkeling door die bij iedereen op een ander moment plaats vindt. Dit heeft zeker consequenties voor het kind qua belasting en zijn fysieke gesteldheid. Dit is even één van de vele onderwerpen die we deze avond zullen bespreken, maar wat nog veel interessanter is dat we met name met de aanwezige trainers in gesprek willen gaan om de link met deze onderwerpen te leggen met jou vereniging en/of team!

  Mocht jij je nog niet hebben aangemeld of mocht je deze activiteit nog niet gedeeld hebben onder je trainers dan is hieronder de link met alle informatie:

  https://www.vitesse.nl/informatie/partnerclubs/scholingsmoment-middenbouw

   

  Meeloop week bij de Vitesse Academie

  Van maandag 20 maart t/m vrijdag 24 maart is het weer mogelijk om bij één of meerdere trainingen mee te lopen van onze Academie! Morgen zal ik hier nog een mail over sturen met alle informatie en de link waarop het mogelijk is om je aan te melden!

   

  Demonstratietrainingen in de Regio

  In week 13 & 14, van maandag 27 maart t/m vrijdag 7 april, zullen wij twee demonstratietrainingen geven voor de onderbouw bij twee verschillende Partnerclubs. We hebben voor de winterstop al drie demonstratietrainingen gehad voor de onderbouw. Deze drie demonstratietrainingen vonden plaats in het noorden, oosten en het zuiden van ons verzorgingsgebied. De twee demonstratietrainingen die nu op de planning staan in week 13 & 14 zullen dus plaats vinden in het westen en midden van ons verzorgingsgebied. De exacte datums + locaties zal ik komende woensdag met jullie communiceren.

   

  Vitesse Experience

  Ik heb al een paar keer een mail gestuurd over de Vitesse Experience, met name om aan te geven wat we allemaal te bieden hebben met de Vitesse Experience. Dit kunnen voetbalactiviteiten zijn voor jullie jeugdleden zoals voetbalkampen, voetbaldagen, Vitobal of een voetbalschool. Maar dit kunnen ook opleidingen zijn voor jullie jeugdtrainers. We hebben nu verschillende opleidingen gedaan bij onze Partnerclubs en we krijgen veel positieve reacties terug over deze opleidingen! Daarom dat we ervoor gekozen hebben dat we iemand hebben aangesteld die een belronde gaat houden richting al onze Partnerclubs om toe te lichten wat we allemaal organiseren met de Vitesse Experience maar ook om te polsen waar de interesse ligt voor jullie. De persoon die dit gaat doen is Niek Verheijen en zijn telefoonnummer is 06- 15013465.

   

  KNVB Bijeenkomsten

  Vanuit de KNVB worden ook verschillende bijeenkomsten georganiseerd en zoals we de laatste tijd vaker aangeven willen we niet gezien worden als concurrent van elkaar maar willen we onze samenwerking juist versterken en de verenigingen stimuleren om zichzelf te blijven ontwikkelen. De KNVB organiseert themabijeenkomsten met als onderwerp ‘Het begeleiden van jeugdvoetbalcoaches’. Een mooi en zeker interessant thema waarmee de KNVB de verenigingen verder willen helpen met het begeleiden van hun kader. De volgende bijeenkomsten staan op het programma van de KNVB:

  Maandag 3 april – Didam

  Woensdag 5 april – Arnhem

  Woensdag 12 april – Ede

   

  Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar onderstaande link;

  https://www.knvb.nl/nieuws/assist-trainers/assist-trainers/67374/nieuwe-bijeenkomsten-over-het-begeleiden-van-jeugdvoetbalcoaches