Vacature medewerker secretariaat

Vacature medewerker secretariaat

Datum: 07-10-2016
Vacature medewerker (m/v) secretariaat

Het secretariaat van Spero vormt de spil in de communicatie naar ouders, leden, sponsors en andere volgers van Spero. Voor de uitvoering van het sterk toenemende aantal werkzaamheden zijn we op zoek naar secretariële ondersteuning. Enthousiaste mensen die ons willen helpen met correspondentie, website redactie, het aanmaken en beheren van ledenpassen, het beheren van sportlink (de database van de KNVB) en het archiveren en opvolgen van actiepunten voor bestuur en commissies.

Wil je iets voor jouw voetbalclub betekenen, kom ons team dan versterken. We (Ineke, Eric, Hubert, Gerard, Gerrit, Martin en Monique) vergaderen een keer in de maand op sportpark de Pas. Een keer 'proefdraaien' kan uiteraard ook. Je kunt je aanmelden via email: secretariaat@svspero.nl

We hopen je te zien op de volgende vergadering!