Timo Sieders pupil van de week

Home > Nieuws > Timo Sieders pupil van de week

Timo Sieders pupil van de week

Datum: 15-09-2016
Voor de wedstrijd van Spero 1 tegen RKZVC 1 op zondag 18 september 2016 is Timo Sieders de pupil van de week. Timo is 9 jaar en speelt in JO11-2. Zijn leider is Jan- Willem Tent en Timo speelt rechtsback. Timo heeft een broer Pepijn en zit op De Wegwijzer in Elst bij juf Linda en juf Anke. Zijn hobby's zijn voetbal, gamen en Pokemon. Feijenoord is de favoriete voetbalclub van Timo en Pierre van Hooijdonk zijn favoriete speler. Timo wenst Spero 1 veel succes zondag en wij wensen Timo veel plezier.

Na de winst op Winterswijk twee weken geleden speelde Spero 1 afgelopen zondag gelijk uit bij Varsseveld. Een kwartier voor tijd scoorde Coen Braam de verdiende gelijkmaker uit een voorzet van Kees Hendriks. Spero had het betere van het spel, Varsseveld creeerde de beste kansen uit de omschakeling. Een gelijkspel was daarmee een terechte uitslag. Spero deelt de tweede plaats na twee speelronden.