Vernieuwing kleedkamers vertraagd

Home > Nieuws > Vernieuwing kleedkamers vertraagd

Vernieuwing kleedkamers vertraagd

Datum: 05-09-2016

Het zal menigeen wel zijn opgevallen dat nog geen start is gemaakt met de realisatie van de nieuwbouw van kleedkamers. Dat heeft enkele oorzaken.
De benodigde middelen zijn nog niet binnen. Daarom is besloten de inschrijving op obligaties te verlengen. U kunt dus nog inschrijven en we hebben nog circa 25.000 euro nodig. De condities zijn onveranderd. Dus we vergoeden een rente van 2%. Degenen die al wel hebben ingeschreven zullen bericht krijgen over de datum en wijze van storting. Naar het nu uitziet is storting eind september 2016. U krijgt daar nader bericht van.

Daarnaast zijn we nog niet rond met de aannemers die een groot deel van de nieuwbouw moeten gaan realiseren. Dat geldt met name voor het bouwkundige werk. Voor installaties (Spiek en De Vries) en electra (Huisman) hebben we wel passende aanbiedingen. Een belangrijke oorzaak voor de vertraging is dat de bouwkundige aannemer (De Koning) de afgelopen weken een reorganisatie heeft ondergaan en in afgeslankte vorm een doorstart maakt onder de naam Eko Bouw Huissen BV. De tijd die hiermee gemoeid is gebruiken we om te zoeken naar mogelijkheden de kosten binnen de begroting te krijgen. We informeren u later over de voortgang hiermee en over de exacte startdatum.