Co Willemsen overleden

Home > Nieuws > Co Willemsen overleden

Co Willemsen overleden

Datum: 03-09-2016
In de ochtend van 3 september 2016 bereikte ons het trieste nieuws van het overlijden van Co (Cootje) Willemsen, een Spero- man in hart en nieren. Co werd 71 jaar en was 32 jaar lid van Spero. In die periode vervulde hij tal van functies. Hij was onder andere gastheer (bestuursdienst) op de wedstrijddagen en lid van de beheerscommissie. Co was een innemende persoonlijkeid en gezegend met twee rechterhanden; hij maakte wat anderen verzonnen. Maar bovenal was Co een Spero- man uit een Spero- familie en met ega Thea nagenoeg altijd aanwezig bij wedstrijden van Spero 1 of van teams waar zijn kinderen bij betrokken waren. Hoewel Co enige tijd ziek was kwam zijn overlijden als een donderslag bij heldere hemel. De Spero- gemeenschap is hard getroffen door zijn plotseling overlijden en zal Co node missen. We wensen de familie Willemsen veel sterkte met het verlies van hun Co. Afscheid van Co kan worden genomen op donderdag 8 september van half 8 tot half 9 bij rouwcentrum Cornelissen in Elst. De uitvaartdienst is vrijdag 9 september 2016 om half 11 in de Rooms Katholieke kerk in Elst.