Bekers voor team Voetbal+ Elst

Home > Nieuws > Bekers voor team Voetbal+ Elst

Bekers voor team Voetbal+ Elst

Datum: 30-08-2016
De eerste bekers voor team Voetbal+ Elst zijn binnen! Afgelopen vrijdag waren we uitgenodigd op het Driestroom toernooi bij SVHA Herveld. Het toernooi was perfect georganiseerd met heerlijk weer.
We waren ingedeeld in Poule B voor 5 wedstrijden 4 tegen 4. We hebben alles gewonnen met meer dan 30 doelpunten voor en een paar tegen. Eerste worden in de poule leverde een mooie beker op. De penaltybokaal werd in een play-off tegen een andere poule winnaar ook nog even gewonnen. Een medaille voor spelers en begeleiders maakte de trofeeën compleet. Het begeleidingsteam, Jan Willem van Bruggen met zoon Niels worden bijzonder bedankt voor hun bijdrage aan deze mooie dag.

Voetbal+ gaat weer starten, nu met trainingen op de vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 uur. Voor het jeugdteam in oprichting zoeken we nog spelers tussen 7 en 12 jaar, die op aangepaste wijze willen voetballen. Tevens zoeken wij nog vrijwilligers die ons met de begeleiding en training van deze groep willen ondersteunen. Dit zou in roostervorm kunnen plaatsvinden, zodat we niet elke vrijdagavond een beroep op je hoeven te doen. Het is noodzaak de huidige trainer te ondersteunen om hem met een deel van de trainingen te verlichten. Zelf ben ik al bezig geweest met het trainen van de allerkleinsten en het gaf me een groot genoegen.

Hierbij doe ik een beroep op alle leden van onze club, actief en niet actief, ook junioren, jongens en meisjes: Meld je aan en je zult versteld staan van de blijdschap die je ervan ondervindt.

Aanmelden bij Frans Petersen
Email: f345petersen@gmail.com / tel.: 06 - 53792720