Voetbal+ Elst gaat van start!

Home > Nieuws > Voetbal+ Elst gaat van start!

Voetbal+ Elst gaat van start!

Datum: 02-05-2016
Voetbal+ Elst gaat beginnen !!

Op een aangepaste manier de voetbalsport beleven, gaat nu van start in Elst. Het verheugt de organisatie dat in een belangrijke behoefte kan worden voorzien.

Een gezamenlijk initiatief van de beide voetbalverenigingen, Spero en Elistha heeft ertoe geleid dat we een goede organisatie hebben kunnen samenstellen van begeleiders en trainers, allemaal vrijwilligers met voetbalkennis, maar ook een grote maatschappelijke betrokkenheid.

We gaan van start onder de naam Voetbal+ Elst en gaan beginnen met een vijftal trainingsavonden. De eerste training is een inloop-training en wel op woensdagavond 18 mei 2016. We beginnen om 19:00 uur met een kennismaking in het clubgebouw van s.v. Spero op sportpark de Pas in Elst.
Kom in sportkleding want na het welkom gaan wij natuurlijk met elkaar het veld op, er is een aparte kleedruimte voor dames en heren. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar andere liefhebbers zijn van harte welkom.
De trainingstijd is van 19:30 uur tot 21:00 uur en zal worden vervolgd op de woensdagavonden 25 mei en 01, 08 en 15 juni.
Na de training op 15 juni overleggen we met elkaar hoe we na de zomerstop weer verdergaan.
Omdat deze inloop/proef-trainingen in de avonduren zijn, is gedacht aan volwassenen van circa 18 jaar en ouder, maar heb je als jeugdige jongen/meisje interesse in  voetbal, kom dan in ieder geval op woensdag 18 mei om 19:00 uur naar de inloop om kennis te maken.

Voor nadere informatie of om jezelf op te geven voor deelname aan de vijf inlooptrainingen kun je emailen / bellen met : Frans Petersen
email adres : F345petersen@gmail.com / telefoon nr :  06-53792720
-------------------------------------------------------------
Mededeling voor redacties: meer informatie over dit unieke initiatief kunt U verkrijgen via bovenstaand email adres of telefoonnummer