Teampaginabeheer

Home > Nieuws > Teampaginabeheer

Teampaginabeheer

Datum: 09-09-2015
Het nieuwe seizoen is weer begonnen. De teams zijn weer opnieuw ingedeeld, tijd om jouw teampagina goed in te vullen. 
Per team krijgt 1 kaderlid toegang tot het beheer van de website om jouw teampagina bij te houden. Heb je nog geen inloggegevens of sta je nog geregistreerd bij het team van vorig seizoen? Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar ict@svspero.nl en dan zorgen wij dat je er snel mee aan de slag kan.

Teampagina

Ieder team van Spero heeft een eigen teampagina. Hierop kan je als teammanager nieuws plaatsen, maar ook foto's toevoegen van spelers en het hele team. Voeg ook de leden van de technische staf toe en maak het plaatje compleet. Als het goed is kloppen alle teamsponsoren. Kloppen dezen niet, laat dit dan weten! Als je echt de teampagina compleet wilt maken voeg dan ook posities, rugnummers en statistieken toe aan de spelers van jouw team.

Inloggen

Klik rechtsonderaan op de website van Spero op 'Login' zodra je jouw inloggegevens hebt. Daarna kan je jouw teampagina beheren in het systeem Eyefinder. Heb je vragen over de werking van Eyefinder? Neem dan contact met op met Joost Brunekreeft van ICT via ict@svspero.nl

Veel plezier met jouw teampagina en veel sportief succes dit seizoen!