competitiepool spero 23e speelronde

Home > Nieuws > competitiepool spero 23e speelronde

competitiepool spero 23e speelronde

Datum: 10-05-2017
Afgelopen zondag speelde Spero 1 zijn laatste thuiswedstrtijd van de competitie van dit seizoen. Na een matig begin speelde Spero een sterk laatste half uur van de eerste helft. Uit een mooie aanval scoorde Maarten Nieuwensten na een kwartier 1-0 op aangeven van Kees Hendriks. Omdat het na veel kansen slechts 1-0 bleef, bleef Rood wit in de wedstrijd. De tweede helft was minder en er werd veel op het middenveld gevoetbald. Tot Rood wit een penalty kreeg. En wederom toonde Jamie Dekkers een van de beste keepers van de Betuwe te zijn. Hij stopte de penalty met een katachtige reflex en hervatte het spel. Uit de tegenaanval omspeelde Coen Braam enkele verdedigers en legde af op Jan Dirksen die 2-0 scoorde. Daarmee was de wedtrijd gespeeld. Het bleef 2-0 en daarmee blijft Spero in de race voor nacompetitie. Met Leones en Winterswijk staat Spero gedeeld derde met allemaal evenveel punten. De laatste uitwedstrijd tegen Concordia Wehl, de nummer 2, wordt daarmee beslissend. Via de link competitiepool na 23 speelronden kunt u zien wie het verloop van de competitie tot heden het beste voorspelde.