Pien pupil van de week

Home > Nieuws > Pien pupil van de week

Pien pupil van de week

Datum: 02-05-2017
Op 7 mei speelt Spero 1 alweer de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie 2016- 2017. Tegen Rood Wit staat nog iets op het spel: nacompetitie om promotie naar de 1e klasse. Rood Wit vecht nog tegen degradatie uit de 2e klasse dus spannend zal het best worden. Voor deze wedstrijd is Pien onze pupil van de week. Zij gaat Spero geluk brengen bij deze wedstrijd. Pien is 9 jaar en speelt in de verdediging van Spero MO11-1. Ralph Wouters van de Oudenweijer en Ron Peters zijn leiders van het team, Remco Meeuwsen is trainer samen met Evi Witjes en Laura van Suilichem. Pien heeft twee broers Cas en Rick. Zij zit op De Elstar in groep 5/6 bij meester Jan Douwe. De hobbies van Pien zijn natuurlijk voetbal maar ook speelt ze graag buiten of spelletjes. Haar favoriete club is Ajax en Messi haar favoriete speler. Eerder dit seizoen werd Pien nog uitgeloot maar ze is heel blij dat ze nu pupil van de week mag zijn bij de laatste wedstrijd. Wij zijn blij dat jij het geworden bent Pien. Veel plezier zondag.