oud- papier lopers gezocht

Home > Nieuws > oud- papier lopers gezocht

oud- papier lopers gezocht

Datum: 18-04-2017

Heb je 1 maandagavond per maand een avondje niets, zoek je wat extra beweging en hou je van gezelligheid, dan zijn wij op zoek naar jou! De vaste oud papier ploeg van Spero is naarstig op zoek naar mensen (m/v) die hun club willen helpen en oud papier willen lopen.

Je moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Het gaat om de 2e maandag van de maand van 18.15 uur tot circa 20.30 uur. De 1e avond wordt standaard gelopen door seniorenteams (die meestal in het weekend erna hun beste wedstrijden spelen :-))

Wat krijg je er voor terug?
Naast de gezelligheid op de avond zelf en de extra beweging, een weekend weg en een andere activiteit per jaar. Voor en na het lopen stelt de club koffie en enkele consumpties  beschikbaar. Het is dus ook uitermate geschikt voor teambuilding of kleinere vriendengroepen!!

Wat krijgt Spero ervoor terug?
Naast een leuke inkomstenbron gemotiveerde leden en een positieve bijdrage aan de reputatie van jouw club.

Bij interesse kun je een mail sturen aan Dennis van Leeuwen (dlvleeuwen@hotmail.com). Hierin graag in ieder geval je voor- en achternaam en je mobiele telefoonnummer vermelden.

Bedankt voor je inzet namens de oud papier groep en alle Spero leden.