het was een prachtige dag

Home > Nieuws > het was een prachtige dag

het was een prachtige dag

Datum: 12-04-2017
Bij de thuiswedstrijd van Spero tegen OBW was Loek de pupil van de week. Hij stuurde ons na afloop zijn verslag als volgt:
Ik ben Loek en op 26 maart was ik pupil van de week bij Spero 1.
Ik moest me melden in de bestuurskamer, waar ik van Desirée en Sandra een Spero-shirt, een trainingspak en een tas kreeg. Deze tas mocht ik houden.
Toen kwam aanvoerder Erwin mij ophalen om naar de bespreking te gaan.
Na de bespreking ging iedereen omkleden en mocht ik met de wisselspelers voetballen tijdens de warming-up. Ik mocht op de foto met Jahmill.
Voor de wedstrijd mocht ik mee het veld op om de aftrap te doen. Ik schoot eerst op de paal, maar daarna scoorde ik.
Jammer genoeg verloor Spero met 2-0.
Na de wedstrijd kregen mijn zussen en ik nog frietjes en kreeg ik de ingelijste foto van Jahmill en mij.
Spero 1 bedankt voor de leuke dag en Desirée en Sandra bedankt voor de begeleiding. Ik vond het heel erg leuk!

Loek van Putten