competitiepool spero 20e speelronde

Home > Nieuws > competitiepool spero 20e speelronde

competitiepool spero 20e speelronde

Datum: 04-04-2017
In de 20e speelronde trof Spero SDOUC uit Ulft. Thuis werd nog ruim gewonnen. De uitwedstrijd werd aangegaan met 5 spelers uit A1 vanwege 9 geschorsten en geblesseerden. Michael maakte al enkele keren eerder zijn opwachting en begon nu in de basis. Net als Sigi. Joost moest al na een minuut of 20 Ramon van Leerdam vervangen en hield zich uitstekend staande naast Erwin in het hart van de verdediging. In de tweede helft vielen ook nog Jihad en Niels in. De wedstrijd eindigde in 0-0, de eerste keer voor Spero dit seizoen. Beide teams waren nog dichtbij een treffer maar de 0-0 was een terechte uitslag. Mooi om te zien dat veel jeugdspelers ook op het hoogste Spero niveau mee kunnen in de toekomst. Komende zondag is Spero vrij en kan zich voorbereiden op het treffen met de koploper RKZVC op 2e paasdag in Ziewent. Via bijgaande link speelronde 20 kunt u zien wie tot heden het verloop van de competitie het best voorspelde. En in het foto album vindt u enkele foto's van de wedstrijd (foto's: Rob vd Geer)