Karaoke en BOB team bezoek

Home > Nieuws > Karaoke en BOB team bezoek

Karaoke en BOB team bezoek

Datum: 21-03-2017

Zondag 26 maart 2017 belooft weer een feestje te worden met een Karaoke middag. En meestal wordt daar ook een biertje na afloop van de wedstrijd bij gedronken.

Maar alcohol en drugs kunnen je wereld op zijn kop zetten. Autorijden vraagt om een heldere blik. Rijden Zonder Invloed is de normaalste zaak van de wereld. Niet rijden nadat je gedronken hebt of drugs hebt gebruikt, is vanzelfsprekend! Het is ook goed te organiseren en te doen. Je mag en kan elkaar erop aanspreken. Met de campagne is het Team Rijden Zonder Invloed actief op vele plekken in Oost-Nederland. Een van de acties is het bezoeken van sportclubs met het BOB Sport-programma.

Op 26 maart 2017 van is het BOB team bij Spero aanwezig op De Pas.

Wat komen ze allemaal doen:

• Een BOB-quiz waarmee je kunt testen wat jij weet over het effect van alcohol.
  • Ben je BOB? Dan kun je een blaastest laten afnemen en krijg je de felbegeerde BOB-sleutelhanger.
  • Ook wordt de BOB uitgenodigd om mee te doen met de speciale BOB-challenge

Wie het meeste antwoorden goed heeft bij de BOB quiz wint de hoofdprijs: een 4 bij 4 meter opblaas BOB.

Ook neemt het team een speciale BOB-autodeur mee. Er zijn alcohol-of drugs brillen aanwezig. Zo kun je zien wat het zicht eigenlijk is als je onder invloed bent van alcohol of drugs. Normaal passen je hersenen zich aan de omgeving aan, dus je denkt dat je alles helder ziet. Deze brillen laten je ervaren hoe het werkelijk zit. Lukt het jou om de deur te openen zonder pionnen omver te lopen? Dan ontvang je een leuk cadeautje!