competitiepool spero1 17e speelronde

Home > Nieuws > competitiepool spero1 17e speelronde

competitiepool spero1 17e speelronde

Datum: 14-03-2017
Afgelopen zondag de 17e speelronde (of 16e als we de wedstrijd tegen Babberich er uit halen). Spero won 2- 4 van Rheden. Al na 8 minuten stond het 0- 2 door 2 goals van Coen Braam. Spero drukte niet door en liet Rheden terug in de wedstrijd komen. Redelijk snel na de 1- 2 werd het echter nog voor rust 1- 3 door opnieuw Coen Braam. Na rust kwam Rheden opnieuw terug. En opnieuw toonde Spero de veerkracht die het dit seizoen zo vaak laat zien. Snel na de 2- 3 scoorde Benjamin Ahuluheluw de 2- 4 en daarmee was de wedstrijd gelopen.Komende zondag spelen we uit tegen het stugge en lastig bespeelbare Vorden. Via de link competitiepool 17e speelronde kunt u zien wie tot heden het competitieverloop het best voorspelde.