vitesse scoutingdagen

Home > Nieuws > vitesse scoutingdagen

vitesse scoutingdagen

Datum: 08-02-2017
Dit jaar organiseert de Vitesse Voetbalschool de Vitesse Scoutingdagen in een totaal nieuwe opzet! Benieuwd? Schrijf je dan in!

De Vitesse Voetbalschool organiseert bij alle convenantclubs een Vitesse Scoutingdag. Tijdens deze middagen worden de trainingen verzorgd door trainers van de Vitesse Voetbalschool. Door middel van zes verschillende oefeningen worden allerlei tips en tricks aan de jonge talenten uitgelegd. Samen met de trainers werken de deelnemers aan hun techniek, en leren zij hoe ze het beste kunnen passen, trappen en afwerken. Tot slot wordt de voetbalmiddag afgesloten met een toernooi.

Uiteraard zijn er ook scouts aanwezig om jonge talenten tijdens deze middagen te ontdekken! Door de nieuwe opzet van het programma vallen de kwaliteiten van de talenten nóg eerder op bij de scouts. Wie weet word jij de nieuwe Ricky van Wolfswinkel! Daarnaast komt op elke Scoutingdag een mystery guest van Vitesse op bezoek.

Meedoen?
Iedereen van zes tot en met veertien jaar kan zich inschrijven voor de Vitesse Scoutingdagen via Vitesse.nl/voetbalschool. Deelname aan een Scoutingdag kost € 25,-. Kijk hieronder voor het overzicht van alle Scoutingdagen in 2017 en schrijf je in!
Woensdag 8 maart 2017          DVS’33 Ermelo
Woensdag 15 maart 2017        SML Arnhem