competitiepool 15e speelronde

Home > Nieuws > competitiepool 15e speelronde

competitiepool 15e speelronde

Datum: 07-02-2017
Op 5 februari 2017 speelde Spero thuis tegen Varsseveld. Na een kwartiertje kwam de diesel op gang en creeerde Spero enkele goede kansen. Nadat Wytzen, Maarten en Kees het net nog net niet wisten te vinden was het kort voor rust wel raak. Ramon kopte terug uit een vrije trap en Maarten rondde met het hoofd af. Een spitsengoaltje zoals ze dat noemen. Na rust kwam Spero eigenlijk niet meer in gevaar op een kopbal na die door Jaimie knap onschadelijk werd gemaakt. Na een kwartiertje scoorde Coen uit een vrije trap van Niels met het hoofd 2-0. Daarmee was de wedstrijd gespeeld. Via de link competitiepool 15e speelronde kunt u zien wie tot heden het verloop van de competitie het best voorspelde. In het foto album een aantal foto's van de wedstrijd. Zondag speelt Spero een sleutelwedstrijd uit bij RKZVC, de nummer 3 in de stand.