competitiepool 14e speelronde

Home > Nieuws > competitiepool 14e speelronde

competitiepool 14e speelronde

Datum: 31-01-2017
Op 29 januari 2017 hervatte Spero 1 de competitie met de uitwedstrijd tegen FC Winterswijk 1. Het was een van de twee wedstrijden in 2e klasse I die doorging. Alle overige wedstrijden werden afgelast vanwege sneeuw op de velden. Maar het veld van FC Winterswijk op het prachtige sportcomplex lag er prima bij. Spero begon fel en kreeg enkele kleine kansen. Een doelpunt van Jan Dirksen werd wegens buitenspel afgekeurd maar, naar later uit de videobeelden bleek, ten onrechte. In de tweede helft had FC Winterswijk het betere van het spel. Toch kwam Spero op 0-1 na een wat gelukkig gekregen penalty wegens hands. Jan Dirksen benutte deze feilloos. Kort daarna scoorde FC Winterswijk via Lenn Redeker fraai de 1-1. Een terechte eindstand. Via de link 14e speelronde kunt u zien wie tot heden het competitieverloop het beste voorspelde.