Rick Peters pupil van de week

Home > Nieuws > Rick Peters pupil van de week

Rick Peters pupil van de week

Datum: 05-12-2016
Bij de laatste wedstrijd van 2016 en tevens de laatste wedstrijd van de eerste competitieronde is Rick Peters (9 jaar) pupil van de week. Spero 1 speelt tegen Concordia Wehl 1 en dat is de nummer 4 tegen de nummer 1 van de tweede klasse I. Rick heeft met zijn elftal, Spero JO11-7, het goede voorbeeld gegeven door zonder puntverlies kampioen te worden. Zij maakten maar liefst 118 doelpunten in 11 wedstrijden. Rick speelt centrale verdediger en Harm van Rhee en Michel van Putten zijn de trainers/leiders van JO11-7. Broer Cas was keeper in Spero D7 en tweelingzus Pien speelt in Spero MO11-1. Rick zit in groep 6 van Elstar bij juffrouw Mirjam. Zijn hobby's zijn voetbal en gamen op play- station. Zijn favoriete club is Vitesse en zijn favoriete speler Neymar.