JO9-10 Kampioen

Home > Nieuws > JO9-10 Kampioen

JO9-10 Kampioen

Datum: 20-11-2016
Op zaterdag 19 november 2016 is Spero O9-10 in de uitwedstrijd tegen SDOO 09-4 ongeslagen kampioen geworden. 9 wedstrijden vol overgave spelen leverde uiteindelijk 27 punten, 71 goals op en er werden slechts 5 tegengoals geïncasseerd.
Na afloop van de wedstrijd werden de kampioensshirtjes aangetrokken en werden we om 12.45 uur onder luid applaus als eerste najaarskampioen binnen Spero gehuldigd in de kantine te Elst. Tijdens de huldiging door Eric Bakkers en Marco Roos kregen de jongens een medaille en een kampioensbeker. Vervolgens hebben we met zijn allen gezellig friet met snack gegeten.

Teamfoto:
boven: Lucas Ekers (trainer), Edwin van Driel (teammanager), Rob Terheggen (coach)
midden: Siem Parijs, Ivo van Schaijk, Daan Thonen, Sam Baede, Stan Bekkenkamp
onder: Branko van Driel, Marijn Gaseb, Sten Keizer, Milan Terheggen, Roan van Dijk