Spero zoekt EHBO'ers

Datum: 31-10-2016
Spero zoekt EHBO’ers

Wie
Sv Spero zoekt vrijwilligers die tijdens de wedstrijden EHBO dienst willen doen. Je hoeft daarvoor niet per se een EHBO certificaat of zorgachtergrond te hebben. Elk jaar wordt training gegeven door een externe deskundige in kleine sportletsels en reanimatie.

Wat
Als EHBO’er verzorg je kleine letsels met bijvoorbeeld een drukverband, pleister of coldpack. Bij serieuzere zaken verwijs je door naar de Huisartsenpost of bel je zo nodig een ambulance. Voor spelers is het fijn als ze op iemand kunnen terugvallen als ze een blessure hebben.

Hoe vaak
Met een team van ongeveer 25 mensen zorgen we dat er elk wedstrijdweekend een EHBO’er aanwezig is. Elk teamlid draait 4-6 halve dagen per jaar. Er staat een verbandtas klaar en een AED in geval van reanimaties. Gelukkig is dat laatste vrijwel niet nodig gebleken. Spero probeert jou zo goed mogelijk te faciliteren, tijdens je dienst kun je vrij koffie/thee/frisdrank krijgen alsmede een frietje of een andere snack/broodje.

Wij zoeken jou! Heb je belangstelling? Stuur een app, mail of bel even naar
Ed Schoemaker 0615035712 edschoemaker@gmail.com
Marjon van Klaveren 0646196834 klaveren8@kpnmail.nl