Vrijwilligersbeleid beschreven

Home > Nieuws > Vrijwilligersbeleid beschreven

Vrijwilligersbeleid beschreven

Datum: 14-10-2016
Bij Spero zijn circa 250 mensen actief als vrijwilliger. In zeer uiteenlopende functies. Zij dragen de club. Mensen die zich als vrijwilliger aanmelden willen vaak weten wat precies van hen wordt verwacht en wat zij van de club mogen verwachten. Maar ook willen ze weten wie voor bepaalde onderdelen van de organisatie verantwoordelijk is. Wat de vereniging precies wil en wat we belangrijk vinden (de missie van de vereniging zoals ze dat in het bedrijfsleven vaak noemen) staat in het Verenigingsplan. Dat wordt verder uitgewerkt in beleidsstukken zoals een Technisch Plan, een Medisch Plan en nu ook een Vrijwilligers Plan. Dit plan is in de afgelopen Algemene Ledenvergadering (5 oktober) toegelicht en vervolgens vastgesteld.
Het zal worden opgenomen op de website onder "De Club/Diverse Beleidsstukken". Via onderstaande link kunt u er kennis van nemen.

Vrijwilligersbeleid 2016