Grote Club Actie

Home > Nieuws > Grote Club Actie

Grote Club Actie

Datum: 29-09-2016
Vanaf zaterdag 1 oktober 2016 gaat de D-jeugd van SV Spero weer langs de deuren om zoveel mogelijk Grote Club Actie loten te verkopen. Van deze loterij gaat 80% van de verkochte loten direct naar de deelnemende clubs. Deze verkoop wordt georganiseerd door de Supportersvereniging Spero. Door een lot te kopen bij één van onze verkopers ondersteunt u niet alleen de Supportersvereniging Spero maar ook het team waarin de speler speelt. Het team ontvangt namelijk van de Supportersvereniging Spero € 0,50 per verkocht lot. Hiermee kunnen ze in de winterstop een zaal huren of een teamuitje bekostigen. Het team dat de meeste loten verkoop krijg ook nog vrijkaarten voor het hele team voor de wedstrijd Vitesse - Ajax.

Koop daarom uw Grote Club Actie loten bij één van onze D-spelers en ondersteun hiermee Spero, de Supportersvereniging en het team! Prijs per lot is € 3, de hoofdprijs is € 100.000. Daarnaast zijn er nog tal van prijzen in natura. De trekking is op 8 december 2016.