Eerste verlies voor Spero 1

Home > Nieuws > Eerste verlies voor Spero 1

Eerste verlies voor Spero 1

Datum: 27-09-2016
Nota bene in de woonplaats van trainer Gerrit Jan Barten liep Spero tegen de eerste nederlaag aan van het seizoen 2016- 2017. En het was een flinke tik. Met 5- 0 werd verloren van AZC.
Waar Spero vaak het eerste kwartier dominant speelt, kwamen we er vandaag niet aan te pas en slaagden we er ook niet in onder de druk van AZC uit te komen. Het wachten was op de eerste goal van AZC en die kwam uit een corner na een minuut of 25. Dat was een slecht signaal daar we meestal met corners niet of nauwelijks in gevaar komen. Nog voor rust viel de 2- 0. Met 2 wissels in de rust probeerde Spero het tij te keren maar het spelbeeld veranderde niet. AZC bleef domineren.
Vrij eenvoudig liep men uit naar 5- 0. Was er niets positiefs te noemen? Jawel, het debuut van de 16 jarige Sigi Roos. Hij wist zich knap staande te houden in een niet draaiend elftal dat bij zijn komst al ruim achter stond. Gauw vergeten en op naar Zevenaar waar op 2 oktober de wedstrijd tegen OBW wacht. Foto's van de wedstrijd staan in het foto album op deze site.